Light Lab

Načrtovanje svetlobe

Poleg zastopanja svetovno priznanih blagovnih znamk svetil se v Moderni v veliki meri posvečamo avtorskemu načrtovanju svetlobnih rešitev, saj menimo, da je skrbno in pravilno načrtovana osvetlitev pot do celostne rešitve vsakega prostora.

Pri zasnovi svetlobe je za nas ključno prepoznavanje arhitekturnega jezika posameznega projekta, saj želimo s svetlobo poudariti njegove kvalitete in značilnosti, naj gre za osvetlitev vašega doma, delovnih prostorov, trgovin, restavracij ali ostalih javnih zgradb.

Projekt razsvetljave vam lahko ponudimo v sklopu arhitekturnih rešitev ali pa kot samostojen projekt, izdelan na osnovi vaših načrtov, potreb in želja. Poleg svetovanja pri izbiri svetil vam s pomočjo izračunov in 3D vizualizacij zagotovimo optimalno izbiro svetil glede na namembnost prostorov.Svetlobni laboratorij

Od skice do vizualizacije z realnimi svetili in svetlobo: našim naročnikom predstavimo ideje in rešitve skozi skice, načrte in izračune, ki jih podkrepimo s prostorskimi vizualizacijami z realnimi svetili in svetlobo. Pri tem si pomagamo z napredno programsko opremo, ki na podlagi natančnih rezultatov izračunov omogoča realistični prikaz osvetlitve prostorov.

V našem novem razstavnem prostoru je del prostora namenjen predstavitvi svetil in svetlobe, kjer lahko v živo:

  • preizkušamo kakovost dostavljenih svetil
  • predstavimo različne svetlobne situacije, kjer boste lahko sami doživeli, kako pomemben je pravi izbor vira, temperature, kvalitete in jakosti svetlobe
  • primerjamo konkretna svetila med seboj in tako za vas izberemo najboljše

Stopite v stik z nami

Biro in razstavni prostor Jarška cesta 10b, 1000 Ljubljana
T +386 5 902 00 95 F +386 5 902 00 96 E info@moderna.si


facebook | pinterest